Jak jsem poznal vaši matku: Dočkáme se spin-offu s Hilary Duff



Tentokrát to možná vyjde. 

Seriál How I Met Your Mother/Jak jsem poznal vaši matku patří nejoblíbenějším sitcomům za dlouhou dobu a nebylo tak divu, že se začalo pracovat na spin-offu nazvaném How I Met Your Dad. Přípravy se rozběhly, ale pak bylo překvapivě oznámeno, že seriál nebude (byť vznikla pilotní epizoda, která je k dohledání na internetu).

A je tu další překvapení, aktuálně vyšlo najevo, že streamovací službě Hulu nabídne desetidílný spin-off How I Met Your Father, kde bude postava jménem Sophie (Hilary Duff) vyprávět svému synovi o tom, jak poznala jeho otce. 

Zápletka je popsána následovně:

"Vrátíme se do roku 2021, kdy se Sophie a její parta přátel snaží zjistit, kým vlastně jsou a co chtějí od života a jak se zamilovat v době online seznamování a neomezených možností."

Scenáristy spin-offu budou Elizabeth Berger a Isaac Aptaker, kteří stojí za seriálovou hitovkou This is Us/Tohle jsme my a původní tvůrci How I Met Your Mother Carter Bays a Craig Thomas také přiloží ruku k dílu, budou se na projektu podílet jako výkonní producenti. A vyjádřili se v tom smyslu, že jsou nadšení, že mohou pochodeň předat někomu dalšímu. 

Hilary Duff se pak nechala slyšet, že jako fanynka původního seriálu je šťastná, že dostala tuhle šanci a tvůrci jí důvěřují natolik, aby jí svěřili roli Sophie. 

Pokud jde o to, jak bude How I Met Your Dad navazovat na How I Met Your Mother, tak to zatím není jasné a stejně tak nebylo prozrazeno datum premiéry. 

Zdroj: TVline, CBS (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat