Flash: Film měl původně restartovat celé filmové universum od DC



Zajímavá myšlenka. 

Objevuje se čím dál víc informací, že Warner Bros. nemělo s DC filmovým universem Snyderverse (na které samozřejmě dohlížel Zack Snyder) ani v době jeho největší slávy do budoucna příliš rozsáhlé plány a teď dokonce vyšlo najevo, že měl film Flash (původně známý také jako Flashpoint) restartovat celé filmové universum s tím, že by to umožnilo například to, že by do rolí už známých postav byli obsazeni noví herci. 

SOUVISEJÍCÍ: POTVRZENO, PŮVODNÍ PŘEDSTAVITEL BATMANA MICHAEL KEATON SE OBJEVÍ VE FILMU FLASH

Naznačil to umělec a spolupracovník Zacka Snydera Jay Oliva:

"Domnívám se, že plánem bylo to, že by se natočily čtyři nebo pět filmů a potom by vznikl reboot ve stylu Flashpointu, kdy by po něm bylo možné přijít s novým obsazením."

Nakonec se ale film Flash několikrát odložil, měnili se tvůrci, ale zřejmě i nadále bude operovat s komiksovou zápletku Flashpoint, která nabízí alternativní pohled na již známé postavy a příběhy. 

Otázkou je, jak s tím Warner Bros. naloží. Co je jasné je to, že zatím nehodlá pokračovat v rozvíjení Snyderverse a nebylo by tak překvapením, pokud by i tento film Flash posloužil jako "čerstvý start" pro DC filmové universum. 

Premiéra se odehraje 3. 11. 2022.

Zdroj: JusticeCon, DC Entertainment/Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat