Justice League: Dočkáme se pokračování? Podle slov šéfky WarnerMedia to moc nadějně nevypadá


Neřekla jasné ne, ale zatím se do toho asi společnost nepožene.

Před několika dny streamovací platforma HBO Max nabídla fanoušky dlouho očekávaný sestřih Justice League Zacka Snydera a ten samozřejmě zabodoval. Mnozí tak doufají, že právě úspěch filmu povede k tomu, že Zack Snyder dostane šanci dokončit svou původně plánovanou trilogii. 

SOUVISEJÍCÍ: SNYDEROVA JUSTICE LEAGUE SI VEDE DOBŘE, ALE NE TAK DOBŘE JAKO DRUHÁ WONDER WOMAN

Ale zatím to tak nevypadá, ne podle slov šéfky společnosti WarnerMedia Ann Sarnoff:

"Cením si toho, že [fandové] zbožňují Zackovu práci a jsme velmi vděční za to, jak velmi přispěl [universu] DC. Prostě jsme šťastní, že mohl realizovat svůj sestřih Justice League, protože to nebylo v plánu až do doby zhruba před rokem. Pokud jde o dokončení jeho trilogie, jsme rádi, že dokončil tohle, ale jsme také nadšení z plánů, které se týkají všech těch rozmanitých DC postav, na kterých se aktuálně pracuje."

Přednost prostě mají jiné projekty a není vyloučeno, že další Justice League budou, ale je patrné, že jde o hudbu vzdálené budoucnosti. A je to asi dobře, protože byť Snyderova verze byla zábavnější, než Whedonova, nedotaženosti tu byly a v případě potencionálních pokračování by to chtělo uplatnit klasické "dvakrát měř, jednou řež."

Zdroj: Variety, Warner Bros./DC Entertainment (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat