Jak to vypadá se třetí řadou parádní DC série Doom Patrol? A generálem Zodem se měl původně stát oscarový herec

Komiksové střípky.

Seriál Doom Patrol na motivy DC komiksů patří k tomu nejpodivnějšímu a nejzábavnějšímu, co je v komiksovém žánru aktuálně k dispozici. A protože první dvě řady slavily úspěch, bude třetí. Nicméně jsem nějakou dobu neslyšeli žádné podstatnější informace o tom, jak to s novou řadou vypadá. 

Teď něco prozradil Matt Bomer, který propůjčuje hlas Larrymu Trainorovi:

"Jsme zhruba v půlce natáčení třetí řady. Jediné, co mohu říct a opakuji se, když to říkám, ale je to pravda: scenáristé nějakým způsobem našli způsob, jak překonat sami sebe. Současně ale zůstávají věrni tomuto světu, postavám a všem situacím, které jsou nějakým způsobem zábavné, absurdní, lehce výstřední a současně realistické. Opravdu se těším na Larryho dějovou linku, kterou připravili v této řadě. To, co se seriálem zažívám, je opravdu unikátní a je to zábava hrát. Myslím si, že to zůstává věrné jeho postavě a doufám, že si to fandové seriálu užijí."

Třetí řada bude k vidění na streamovací službě HBO Max, ale zatím není jasné, kdy přesně.

Teď se vraťme ke komiksovce, která odstartovala novodobé universum DC a to Muži z oceli (2013). V ní Superman (Henry Cavill) poměřil síly s některými ze svých nejlegendárnějších protivníků v čele s generálem Zodem. 

Toho velmi působivě ztvárnil Michael Shannon, který je velmi oceňovaný herec. Byl například dvakrát nominován na Oscara. Ovšem, původně se zvažovalo, že by si Zoda mohl zahrát Daniel Day-Lewis, který je v tomto ohledu ještě o trochu dál, než Michael, protože byl nominován na Oscara hned sedmkrát a třikrát nominaci proměnil.

O tom, že by si Zoda mohl zahrát se určitou dobu spekulovalo a nyní to režisér Zack Snyder potvrdil:

"Daniel Day-Lewis dokáže zahrát jakoukoliv roli chce. Pokud vám Daniel Day-Lewis zavolá a řekne vám, 'Chci být ve vašem filmu... chci být Lois Lane,' vy na to řeknete... 'Ano, jistě.' Ale ano, mluvili jsme s ním. Doufali jsme, že by měl Daniel Day-Lewis zájem si ve filmu zahrát."

Nakonec to ale nevyšlo, což není překvapením, protože se o herci ví, že si velmi vybírá, do kterého projektu se zapojí. Ale naštěstí Shannon odvedl práci, za kterou se rozhodně nemusí stydět.

Zdroj: CBM, MTV, Warner Bros./DC Entertainment (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat