Black Adam: Jako nejmocnější DC mág byl obsazen bývalý Bond a herec ukazuje, jak maká v posilovně na superhrdinskou roli


 Něco o filmu známého antihrdiny. 

Rock se stane Black Adamem. Fandové komiksu vědí o koho jde, jedná se o nejznámějšího protivníka Shazama, záporáka, který není zrovna citlivý a milý. Není tajemstvím, že se chystá jeho sólovka, kdy si hlavní roli (zřejmě půjde o antihrdinu, ne přímo padoucha) Black Adama zahraje Dwayne "Rock" Johnson

Ale samozřejmě nepůjde o jedinou komiksovou postavu, kterou uvidíme. Těšit se můžeme i na Atom Smashera, kterého si zahraje idol náctiletých Noah Centineo. A je jasné, že vedle Rocka nechcete vypadat jako tintítko, takže se Noah vrhl na cvičení.

Nefláká to, ukazují to následující fotky a videa, ve kterých dře v posilovně a výsledky jsou vidět. Na fyzičku Rocka mu ještě pár (desítek) kilo svalů chybí, ale ani tak se nemá za co stydět.


Kromě toho ve filmu uvidíme také Doctora Fatea, což je v DC universu jeden z nejmocnějších mágů a 
už se ví, kdo si ho zahraje. Bude to charismatický představitel Jamese Bonda Pierce Brosnan. Doctor Fate bude, stejně jako Atom Smasher, členem superhrdinského týmu Justice Society. 

Zdroj: THR, Warner Bros./DC Entertainment (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat