Proč si lidé myslí, že zemřel tvůrce Strážců Galaxie a členem týmu se stal nečekaný komiksový padouch


 Komiksové střípky.

Duchovním otcem filmových Strážců Galaxie je James Gunn. Ten aktuálně pracuje na Sebevražedném oddílu (premiéra 6. 8. 2021) pro DC/Warner Bros. a poté se vrátí k Marvelu kvůli třetímu dílu Strážců Galaxie

Ovšem, teď začalo plno lidí panikařit, protože se objevila zpráva, že je James Gunn mrtvý. A ano, je pravda, že James Gunn zemřel, ale šlo on známého autora sci-fi, kterému bylo 97 let. Druhý James Gunn se tak musel ozvat na sociálních sítích, kde popřál svému jmenovci, aby odpočíval v pokoji a uklidnil ty, kteří se o něj báli, že je v pořádku. 

Mimochodem, když už jsme začali o Strážcích Galaxie, tak v komiksu se k tomuto týmu přidal nečekaný záporák. Určitě ho většina z vás zná, je to Doctor Doom, jeden z nejznámějších protivníků Fantastické čtyřky. 

Strážci Galaxie čelí velkému nebezpečí a tak potřebují další členy a překvapivě jedním z těch, kdo vyslyšel volání, je i Doctor Doom. Ovšem, dá se tušit, že má své postranní motivy. Jaké? To zatím není jasné a zájemci se to dozví v dalších dílech komiksu Guardians of the Galaxy.

Zdroj: Marvel Comics



Zdroj: Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat