Všechny nás zrušit nemůžou, reaguje herečka na vyhazov ze světa Star Wars


 Gina Carano promluvila poté, co s ní Lucasfilm rozvázal pracovní poměr.

Šušká se, že Gina Carano ležela společnosti Disney kvůli svým kontroverzním tweetům už delší dobu v žaludku. A nedávno jim došla trpělivost, když Carano zveřejnila antisemitský příběh a s bývalou zápasnicí a aktuálně herečkou byla ukončena spolupráce ze strany Lucasfilmu (ten je také vlastněn společností Disney), byť se měla Gina objevit ve třetí řadě série The Mandalorian i spin-offu The Rangers of the New Republic

Nyní se k tomu herečka vyjádřila a nejdříve si nemohla vynachválit konzervativní stránky The Daily Wire, která jí umožní zveřejnit její zatím nepojmenovaný film, ale samozřejmě reagovala také na ukončení spolupráce s Lucasfilmem (a také talentovou agenturou, která ji zastupovala):

"The Daily Wire mi pomáhá splnit si jeden z mých snů - natočit a produkovat můj vlastní film. Volala jsem a má modlitba byla vyslyšena. Posílám jasný vzkaz naděje všem, kteří se obávají toho, že budou zrušeni totalitním davem. Teprve začínám používat můj hlas, který je nyní svobodnější, než kdykoliv předtím a doufám, že budu inspirovat ostatní k tomu samému. Nemohou nás zrušit všechny, pokud je nenecháme."

Je očividné, že Gina omluvu neplánuje a spokojí se s projekty na ne úplně proslulých službách, přece jen The Daily Wire se zdaleka nemůže srovnávat s Disney+, která v lednu oslavila 95 milionů předplatitelů.

Zdroj: Deadline, Lucasfilm/Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat