Představitelka záporačky, která pořádně zatopila Wolverinovi, doufá v návrat


 Kelly Hu by si klidně znovu nasadila drápy.

V jednom z nejlépe hodnocených komiksových filmů X-Men 2 (2003) se jako (nedobrovolná) záporačka Yuriko Oyama/Deathstrike představila Kelly Hu. A nutno říct, že dala hrdinům konkrétně Wolverinovi (Hugh Jackman) pořádně zabrat (ale rivalita byla jen před kamerami, Kelly prozradila, že spolupráce s Hughem byla skvělá).

Jak víme, tak práva (nejen) na X-Meny připadly společnosti Disney (která vlastní Marvel) a očekává se, že Marvel X-Men znovu přivede na filmové plátno. Není ale jasné, zda s novými tvářemi, nebo přizve zpět některé staré známe (objevují se zprávy, že s některými původními herci probíhala jednání) a pokud by byla Kelly oslovena, neváhala by ani minutu:

"No jasně, určitě. Byl by to sen. Chtěla bych do toho jít, pokud by k tomu došlo, ale mám pocit, že universum X-Menů je opravdu rozsáhlé. Existuje spousta postav a mám pocit, že se zatímco zůstalo jen na povrchu [smích]. Kolik vzniklo filmů X-Men? Je jich spousta, ale ani nevím, kolik postav zatím nebylo představeno. Byla by to opravdu čest přivést tuhle postavu zpět, ale kdoví, o čem bude další film X-Men! Snažila jsem se je [tvůrce] kvůli X-Men 3 přesvědčit, že má postava není mrtvá [smích], ale oni si byli jistí, že je mrtvá [smích]! Uvidíme."

Ano, uvidíme, co má vůbec Marvel s X-Meny v plánu a nutno říct, že poté, co se posledních pár filmů příliš nepovedlo, si zaslouží nový start.

Zdroj: CBM, Fox (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat