Warner Bros. nemá podle Zacky Snydera zájem točit další filmy Justice League


 Není to asi překvapení. 

Plány byly veliké, mělo vzniknout hned několik filmů Justice League. Ale to bylo předtím, než první díl z roku 2017 zrovna nezabodoval. Nenadchnul ani diváky, ani recenzenty a finančně také nebyl úplným úspěchem (film vydělal 658 milionů dolarů, stál 300 milionů dolarů a nepsané pravidlo říká, že by měl projekt utržit alespoň 2,5násobek svého rozpočtu, aby mohl být považován za výdělečný). 

SOUVISEJÍCÍ: PARÁDNÍ TRAILER NA NOVÝ SESTŘIH JUSTICE LEAGUE

Není tak divu, že z pokračování sešlo, ovšem teď se o nich zase začalo mluvit, protože původní režisér Zack Snyder chystá svůj (čtyřhodinový) sestřih (premiéru bude mít 18. 3. 2021 na streamovací službě HBO Max) a fandové doufají, že Warner Bros. by mohlo svůj názor přehodnotit a zvážit další díly. Podle Zack Snydera to tak ale nevypadá:

"Skutečnost je taková, že pokud vím, ze strany Warner Bros. není žádný zájem a/nebo chuť natočit více těchto filmů. Ne se mnou. Ale původně jsem nevěřil, že natočíme tohle [Snyderův sestřih Justice League], že někdy dojde ke vhodnému dokončení tohoto filmu. Ale udělal jsem to co jsem mohl, pokud jde o vytvoření Justice League, svedení těchto odlišných osobností dohromady, to je hlavní myšlenka toho, o čem má tento film být."

Dá se tušit, že pokud by Snyderova Justice League uspěla, pak by možná Warner Bros. vidělo možnost dalších dílů trošku jinak. Ale zatím je situace taková, že společnost nemá v plánu pokračovat.

Zdroj: I Minutemen, Warner Bros./HBO Max (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat