Ve Snyderově Justice League se objeví děsivá záporačka. A kdo ztvární padoucha ve druhé Captain Marvel


Komiksové střípky.

V sestřihu Justice League od původního režiséra Zacka Snydera uvidíme několik záporáků, kteří zatím v hraných filmech představeni nebyli. Samozřejmě je to Darkseid a pak také jeho dvorní rádce a mučitel DeSaad a nejen to, aktuálně bylo potvrzeno, že se objeví Granny Goodness. 

Zítra vyjde další trailer na Justice League a dnes byla zveřejněna krátká ochutnávka, ve které je k vidění ženská postava stojící za Darkseidem a samozřejmě to vyvolalo hromadu otázek, o koho jde a sám Snyder potvrdil, že je to Granny Goodness. 

Tahle postava je jedním z nejvýraznějších následovníků Darkseida. Ze "spodiny" se vypracovala na elitní válečnici a vůdkyně obávaného týmu Darkseidových bojovnic Female Furies. Granny na první pohled vypadá jako neškodná stařenka, ale to je jen zdání, ve skutečnosti je to extrémně mocná záporačka.

Kolik bude mít prostoru v Justice League, to se dozvíme během premiéry 18. 3. 2021 na streamovací službě HBO Max.

Pokud jde o komiksové padouchy, tak se objevila také zpráva, kdo ztvární hlavního zloducha ve druhém dílu Captain Marvel (premiéra 10. 11. 2022). Měla by to být herečka Zawe Ashton (Sny o životě), která byla údajně obsazena jako hlavní záporačka. 

Ovšem, zatím není jasné, kdo to bude, neví se, kdo bude hlavním protivníkem Captain Marvel (Brie Larson). Na tuhle informaci si budeme muset ještě počkat.

Zdroj: Deadline, Warner Bros./DC Entertainment (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat