Kdo bude záporákem ve druhém animovaném Spider-Manovi. Kdy uvidíme spin-off k Sebevražednému oddílu a fotky z Hawkeye


 Komiksové střípky.

Film Spider-Man: Paralelní světy (2018) byl hodně povedeným kouskem, který se dočkal jak pochval ze strany recenzentů, tak velmi slušných finančních výsledků (rozpočet byl 90 milionů, tržby více než 375 milionů dolarů) a tak samozřejmě vznikne pokračování

The Spot (zdroj: Marvel Comics)

A podle všeho se ví, kdo bude jedním z ústředních padouchů. Podle stránek Murphy's Multiverse by to měl být Johnathon Ohnn alias The Spot, což je podivný záporák, který umí vytvářet teleportační body, skrze které umí přenášet sebe nebo různé objekty.

Premiéra filmu byla nedávno přesunuta na říjen 2022.

Kdy bude mít Peacemaker vlastní projekt?

Ve stejném roce pak podle všeho uvidíme seriál Peacemaker, který bude spin-offem k filmu Sebevražedný oddíl (premiéra 5. 8. 2021). Peacemaker je novou postavou, která bude ve filmu představena, ztvární ho John Cena a jedná se o antihrdinu, který je v honbě za spravedlností schopen udělat v podstatě cokoliv. Seriál by měl podle šéfa HBO Caseyho Bloyse k vidění už v lednu 2022.

Ostrostřelkyně v akci

V případě seriálu Hawkeye se potvrdily spekulace o tom, že roli Kate Bishop alias dalšího Hawkeye ztvární Hailee Steinfeld. A právě ta je k vidění na fotografiích z natáčení seriálu, který by měl mít premiéru někdy tento rok.

Zdroje: THR, Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat