Už neměl sílu bojovat se studiem. Zack Snyder vysvětlil, proč se vzdal režie Justice League


 Snyder se otevřeně rozpovídal o svém odchodu.

Původním režisérem Justice League (2017) byl Zack Snyder, ale režie se nakonec vzdal a to z rodinných důvodů, protože jeho dcera spáchala sebevraždu. Ale jak se zdá, nebyl to jediný důvod, proč předal své režisérské žezlo někomu jinému. Snyder se aktuálně o celé situaci rozpovídal a vysvětlil, proč od projektu odstoupil:

"Svým způsobem to pro mě skončilo. Byl jsem v situaci, kdy mě má rodina potřebovala víc, než tahle kravina a prostě jsem je potřeboval ctít a udělat to nejlepší, abych mohl uzdravit tento svět. Neměl jsem energii bojovat [se studiem] a bojovat [za film]. Doslova jsem neměl žádnou energii. Opravdu si myslím, že tohle je hlavní důvod... A jsem si jistý, že jsem mohl... každý film je boj, že? Byl jsem na to zvyklý. Ale neměl jsem [energii]. Nezbyla ve mně síla bojovat. Byl jsem poražen tím, co se dělo v mém životě a prostě jsem nechtěl... bylo mi to jedno... v takovém rozpoložení jsem byl."

Po volání fandů se ale nakonec Snyder k Justice League vrátil a připravuje svůj vlastní sestřih, který se v březnu objeví na streamovací službě HBO Max (a zřejmě omezeně také v kinech).

Zdroj: CB, Warner Bros./DC Entertainment (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat