Avengers: Endgame - Původně se uvažovalo o tom, že štít Kapitána Ameriky dostane Bucky, ne Sam


 Což si také mnozí fandové přáli.

V Avengers: Endgame (2019) se Steve Rogers/Kapitán Amerika (Chris Evans) dočkal svého šťastného a vytouženého života s Peggy Carter (Hayley Atwell) a svůj štít z vibrania se rozhodl předat Samu Wilsonovi/Falconovi (Anthony Mackie). Ten měl pocit, že si ho nezaslouží a stejně tak mnozí fandové, kteří doufali, že se téhle cti dostane Bucky Barnesovi/Winter Soldierovi (Sebastian Stan). 

Tvůrci přišli s poměrně logickým vysvětlením, kdy prohlásili, že to Steve udělal proto, že v případě Sama není jisté, jak ho ovlivnilo to, že mu mozek vymyla HYDRA. Ovšem jak se zdá, jeden z původních plánů bylo to, že by Bucky dostal štít. 

SOUVISEJÍCÍ: KDO BUDE NOVÝM KAPITÁNEM AMERIKOU? TO PROZRADÍ SERIÁL FALCON & WINTER SOLDIER

Ve vláknu na Redditu, které obvykle přináší pravdivé zprávy, se objevila informace o původním sestřihu Avengers: Endgame, kde bylo několik změn (například momenty, kdy Black Widow a Hawkeye bojovali na Vormiru proti Thanosovým přisluhovačům, o čemž víme, že je pravda, protože daná scéna existuje) a také v daném verzi bylo podle uživatele @aghrivaine následující:

"Bylo v ní několik rozdílů. Pro zajímavost, na konci Kapitán předal štít Buckymu, ne Samovi a to byla pravděpodobně největší změna mezi verzí pro testovací publikum a tou, která se dostala do kin."

Nemálo lidí určitě mrzí, že se tahle podoba filmu nakonec nedostala na stříbrné plátno, ale naštěstí to pro Sama a Buckyho neskončilo, v březnu se dočkají vlastního seriálu Falcon & Winter Soldier, ve kterých se bude jejich příběh dál rozvíjet.

Zdroj: Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat