HBO Max prý chystá seriál Harry Potter

 

Vrátíme se do Bradavic i v seriálové podobě?

Filmy Harry Potter byly skvělé, filmy Fantastická zvířata tak skvělé nejsou, ale i tak se několika dalších dočkáme. Ovšem, dá se tušit, že Warner Bros. chce z téhle značky vytěžit ještě víc a to se nyní zřejmě potvrdilo, protože se objevily informace, že by pro streamovací službu HBO Max (která spadá právě pod Warner Bros.) měl vzniknout seriál na motivy knih Harry Potter.

Zatím ještě nejuchejte, společnost to popírá, ale podle zákulisních zdrojů probíhají intenzivní diskuse o tom, že by seriál skutečně vznikl. Zřejmě by mělo jít o spin-off, tedy, nešlo by o další adaptaci knih, ale projekt, který by se zaměřil na méně známý, nebo nový příběh zasazený do totožného světa, ve kterém se odehrávají filmy. 

Je možné, že se nakonec nedočkáme, pokud tvůrci nepřijdou s nápadem, který by se Warner Bros. líbil, ale jak bylo řečeno, stále jde o zvučnou značku a dá se předpokládat, že by k HBO Max přilákal hromadu nových předplatitelů, takže by bylo překvapením, pokud by se Warner Bros. nesnažilo seriálovou verzi realizovat.

Zdroj: THR, Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat