To zase bude stížností, jeden z dílů třetí řady The Boys bude inspirován u šokujícího komiksu


 Máme se na co těšit. 

Seriál The Boys streamovací služba Amazon Prime Video je jednou z nejdrsnějších komiksových podívaných vůbec. Což není překvapením, protože komiksová předloha patří k těm vůbec nejkontroverznějším. Je brutální, je šokující, politicky nekorektní, prostě má všechno, co puritáni nesnášejí. 

A tím pádem i seriál se samozřejmě setkává s určitou kritikou ze strany odpůrců násilí a expresivní erotiky a dá se tušit, že podobně na tom bude i třetí řada. 

Tvůrce seriálu Eric Kripke totiž potvrdil, že šestá epizoda třetí řady bude inspirována komiksovou zápletkou Herogasm a rovnou vám prozradím, že to je hodně silná káva. 

V podstatě jde o to, že společnost Vought pořádá na ostrově tajnou akci pro superhrdiny, kdy si můžou užívat podle libosti, ať už je řeč o sexu nebo ilegálních drogách. A na ostrově se dějí opravdu hodně divoké věci, například Homelander (Antony Starr) v komiksu nalákal Soldier Boye (Jensen Ackles) k tomu, aby s ním měl sex. 

Ovšem, tento moment v seriálu nebude, protože už bylo řečeno, že seriálový Soldier Boy bude odlišný od komiksového a na tuhle chvilku nedojde. Nicméně bylo naznačeno, že se chystá dost jiných šťavnatých momentů a pokud jste viděli první dvě řady, víte, že tvůrci vědí, jak to pořádně rozbalit.

Datum premiéry třetí řady zatím odhaleno nebylo.

Zdroj: Twitter, Amazon Prime Video (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat