Další bod pro DC, film Wonder Woman 1984 je podle prvních názorů naprostá pecka a jedno z nejlepších komiksových pokračování



Wonder Woman dál boduje. 

Wonder Woman (2017) byla filmem, který napravil reputaci Warner Bros. a DC po několika nedoladěných komiksovkách. Šlo o finančně úspěšnou a oceňovanou superhrdinskou sólovku a tak byla schválena dvojka nazvaná Wonder Woman 1984, které se opět ujala režisérka Patty Jenkins

Ovšem, i v případě Wonder Woman 1984 zasáhla pandemie covid-19 a musela být několikrát přesunuta premiéra. Warner Bros. se ale nakonec rozhodlo, že nechce čekat a tak bylo oznámeno, že druhá Wonder Woman bude prvním filmem (z mnoha), který bude uveden ve stejný den v kinech a na streamovací službě HBO Max (která spadá pod Warner Bros.). Dojde k tomu 25. 12. 2020 a podle prvních recenzí jde o další povedený film na motivy komiksů od DC.

Wonder Woman 1984 byla promítnuta vybraným novinářům a ti jsou veskrze nadšení. Většinou hlásají, že jde o skvělou zábavou od začátku do konce, kdy se dočkáme humoru, emocí, akce i romance. Ozývá se i to, že jde o jedno z nejlepších komiksových pokračování.

Když už došlo řeč na akci, tak je je prý originální a propracovaná, tvůrci se snaží experimentovat, tak aby nebyla "na jedno brdo."

Vynikající je prý i atmosféra, která evokuje filmy Richarda Donnera, který stojí za klasickými a milovanými komiksovkami Superman.

Pokud jde o příběh, tak nemohou novináři sdělit žádné detaily, ale shodnou se na tom, že je krásně napsaný a chytrý a ani v tomto ohledu nebudeme zklamáni. 

Zdá se, že Wonder Woman 1984 je přesně to, co diváci v téhle době potřebují, zvedne náladu, pobaví a hlavně, jde o jeden z mála velkých nových filmů, které mají premiéru, i když jsou kina zavřena, případně do nich skoro nikdo nechodí. 

Zdroj: CBM, Warner Bros./DC Entertainemnt (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat