Morbius bude součástí stejného universa jako Spider-Man a nový trailer k tomu


 Piják krve o sobě dává vědět.

Jeden z filmů na motivy marvelovských komiksů, které zaštiťuje společnost Sony, bude i Morbius. Ten se zaměří na antihrdinu z komiksů Spider-Man, který se po použití experimentálního léku stal něčím, co připomíná upírá. 

Je ale otázkou, zda bude film Morbius součástí stejného universa jako Spider-Man a s odpovědí přišel představitel hlavní role ve filmu Morbius Jared Leto:

"V tomto filmu hraji novou marvelovskou postavu, která se snaží vyléčit její celoživotní krevní chorobu s pomocí experimentální vědy. Kvůli tomu se z něj ale stane živoucí upír. To je náznak toho, o čem to je a myslím si, že to bude zábavné a nemůžu se dočkat, až to uvidíte. Je to vzrušující role z  rozrůstajícího se [Spider-Manovského] universa a je tu spousta věcí, na které se těšit."

Stále jsou v tom ale zmatky, protože Sony si buduje vlastní komiksové universum (do toho spadá i Venom), které je odděleno od Marvelovského filmového universa, ale do Marvelovského filmového universa Spider-Man aktuálně patří. Vlastně nikdy nebylo oficiálně stanoveno, jestli se tyhle dva vesmíry propojují, nebo existují odděleně. Ovšem, asi nejlogičtějším vysvětlením by bylo použití multivesmíru, kde funguje hromada různých světů.

Kromě toho se podívejte na nový trailer na Morbia. Film bude mít premiéru 18. 3. 2021.

Zdroj: CB, Sony Entertainment/Marvel (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat