Chadwicka Bosemana v Black Pantherovi 2 nikdo nenahradí a film Fantastická čtyřka oficiálně potvrzen


A ano, Spider-Man 3 bude propojen s druhým Doctorem Strangem

Letos bohužel zemřel herec Chadwick Boseman, který ztvárňoval v Marvelovském filmovém universu T'Challu/Black Panthera. I tak se ale počítá s druhým filmem Black Panther a nebylo tak jasné, jak si tvůrci s nepříjemnou situací poradí. 

Mluvilo se o tom, že role T'Chally přeobsazena nebude, spíše se předpokládalo, že se kostýmu Black Panthera ujme někdo jiný a to se nyní potvrdilo. Kreativní šéf Marvelu se nechal slyšet, že do role T'Chally nebude najat jiný herec, je tak jasné, že Black Panthera bude znázorňovat odlišná postava, ale zatím nejí jasné která. Nejlogičtější volbou je Shuri, ale její představitelka Letitia Wright je aktuálně aktérem poměrně kontroverzní situace, tak není jasné, jestli se tvůrci nevydají jiným směrem. 

SOUVISEJÍCÍ: HVĚZDA BLACK PANTHERA POD PALBOU KRITIKY KVŮLI COVID-19

Fantastická čtyřka bude

Poté, co Disney koupil společnost Fox, se postavy a týmy jako Deadpool, X-Meni nebo Fantastická čtyřka vrátily pod hlavičku Marvelu (je také součástího Disneyho), nicméně se dlouho nevědělo, jak to s nimi bude. Nedávno byl sice oznámen Deadpool 3, ale například o Fantastické čtyřce se mluvilo, ovšem nic oficiálního nezaznělo. To se nyní změnilo, Feige prozradil, že se na filmu pracuje a režii dostal na starosti Jon Watts, tedy režisér dvou filmů Spider-Man. Zatím bohužel nebyly prozrazeny další detaily, nevíme tak, kdo se ve filmu objeví (jestli tedy budou vyslyšena doporučení fanoušků), ani, kdy ho uvidíme. V přiloženém videu si můžete prohlédnout logo.

SOUVISEJÍCÍ: PŮVODNÍ FAVORITÉ NA ROLE BLACK WIDOW A KAPITÁNA AMERIKY BY SI MOHLI ZAHRÁT VE FANTASTICKÉ ČTYŘCE 

Spider-Man 3 + Doctor Strange 2

Když už došla řeč na Spider-Mana, tak v případě jeho třetího dílu (premiéra 16. 12. 2021) je více méně jasné, že v něm bude mít důležitou roli multivesmír. A kolem něj se bude točit i příběh filmu Doctor Strange in the Multiverse Madness (premiéra 24. 3. 2022). Není tak asi překvapením to, že Feige potvrdil to, že tyhle dva filmy budou výrazně propojeny (ostatně, ve třetím Spider-Manovi bude k vidění Doctor Strange). Žádné velké detaily jsme se nedozvěděli, ale to se jistě v blízké budoucnosti změní.

Zdroj: CB (I, II), Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat