Bude další projekt Zorro, ale v hlavní roli bude tentokrát žena


Změny pohlaví se tentokrát dočká legendární Zorro. 

Literární a později také seriálový a filmový hrdina Zorro se dočkal už mnoha adaptací, ale ta, která se chystá nyní, bude jiná. V hlavní roli totiž tentokrát nebude muž, ale žena. 

Zatím není jasné, která herečka se role ujme, ale tvůrkyní seriálu bude (společně se sourozenci Robertem a Rebeccou RodriguezSofía Vergera (Taková moderní rodinka), která by to určitě zvládla.

Seriál vzniká pro stanici NBC a ústřední postavou bude Sola Dominguez, což je undergroundová umělkyně, která bojuje proti společenské nerovnosti a půjde o současnou verzi mystického Zorra. Její život bude v ohrožení poté, co odhalí světu několik kriminálních organizací. 

Snad z toho nebude jen politická agitka, ale také zábavný akční seriál. Už takhle asi budou mnozí špatně snášet, že je Zorrem žena, natož, pokud by nás v každé epizodě poučovala o politické korektnosti. 

Je na místě připomenout, že Robert Rodriguez už má se Zorrem určité zkušenosti. Měl původně režírovat film Zorro: Tajemná tvář (1998), z čehož ale sešlo, nicméně Rodriguez přivedl k filmu Antonia Banderase, který zůstal v hlavní roli i poté, co se Rodriguez vzdal pozice režiséra.

Datum premiéry seriálu zatím oznámeno nebylo.

Zdroj: Deadline, Sony Pictures Releasing (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat