Původní favorité na role Kapitána Ameriky a Black Widow by si mohli zahrát ve Fantastické čtyřce


Že by?

Nestává se to běžně, ale občas se to přihodí. Řeč je o tom, že si fandové představují nějakou herečku, nebo herce v určité roli a filmová studia jejich doporučení vyslyší. Zdá se, že by to mohlo platit i pro další film Fantastická čtyřka.

Zdroj: Paramount Pictures

Práva na tuhle superhrdinskou skupinku pár měsíců vlastní Disney (kterému patří i Marvel) a je jasné, že dříve, nebo později se dočkáme dalšího filmu. A fandové už nějakou dobu doporučují Marvelu, aby pro role Reeda Richarde/Mr. Fantastica a Sue Storm/Invisible Woman oslovil manželský pár Johna Krasinskiho a Emily Blunt. Jen pro zajímavost, John byl jedním z kandidátů na roli Kapitána Ameriky, Emily zase horkou favoritkou na roli Black Widow.

Zatím prý probíhají jednání, ale s ohledem na to, že John se vyjádřil v tom smyslu, že by se velmi rád stal součástí Marvelovského filmového universa a Emily by se tomu také jistě nebránila, je velmi slušná pravděpodobnost, že se brzy dočkáme oznámení o tom, že byli skutečně obsazeni. A tím pádem by se pomalu mohly rozjet přípravy na další filmovou verzi Fantastické čtyřky.

Zdroj: Small-Screen, Marvel Comics (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat