Komiksy představily nejmocnější verzi Hulka, který ničí planety jednu za druhou


Třesou se před ním i nejnebezpečnější záporáci. 

Hulk vždy patřil k fyzicky nejsilnějším bytostem v marvelovském komiksovém světě, ale i když byl opravdu silný, tak pro některé padouchy nepředstavoval velkou hrozbu s ohledem na to, že spousta z nich velké svaly a schopnost zvednout mnohotunové předměty nepovažuje za nebezpečí.

Ovšem, situace se změnila, když byla v komiksu The Immortal Hulk představena takzvaná ultimátní forma Hulka. Komiks nás vzal do daleké budoucnosti, kde právě tahle varianta Hulka existuje a je jí přezdíváno Lamač světů.

Úkol téhle verze Hulka mělo být dohlížení na to, aby dál existovaly jednotlivé vesmíry, ale situace se zvrtla a z Hulka se stal někdo, kdo se vyžívá ve vytváření chaosu a zdá se, že jeho cílem je zničit universum jako takové.

Kromě toho to vypadá, že součástí Hulka už není Bruce Banner, který by ho dokázal zkrotit a tak Hulk cestuje od planety k planetě a holýma rukama je ničí jednu za druhou. Dá se ale tušit, že dříve, nebo později ho někdo zastaví. Zatím ale není jasné jak a snadné to rozhodně nebude. I "obyčejný" Hulk umí být pořádný oříšek, natož tenhle.

Zdroj: Marvel Comics/CB, Marvel Comics (úvodní obrázek)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat