Ani Captain Marvel, ani Thor, ani Thanos, nejmocnější bytostí v Marvelovském filmovém universu je Scarlet Witch


Potvrdil to Kevin Feige.

Je naprosto běžné, že se intenzivně diskutuje o tom, kdo je nejmocnější bytostí v Marvelovském filmovém universu. A v minulosti kreativní šéf Marvelu Kevin Feige naznačil, že je to Captain Marvel (Brie Larson), respektive, že jí bude, ale zatím je nejmocnější někdo jiný a to Wanda Maximoff/Scarlet Witch (Elizabeth Olsen). Feige k tomu poznamenal:

"Když se podíváte na Infinity ságu (kolekce filmů zaměřujících se na Kameny nekonečna, pozn. redakce), nemyslím si, že jakákoliv jiná osoba si prožila podobnou bolest a trauma jako Wanda Maximoff. A nezdá se, že by jakákoliv jiná postava byla tak mocná jako Wanda Maximoff. A žádná jiná postava nemá kolekci schopností, které jsou tak nezmapované a neprozkoumané. Zdá se, že zaměřit se na to bude něco, co po Endgame dává smysl. Kdo další ví o těchto schopnostech? Odkud přišly? Aktivoval je Mind Stone?"

S ohledem na to, že se o Scarlet Witch Kevin rozpovídal během propagace seriálu WandaVision je v podstatě jasné (a očekávatelné), že více o jejích schopnostech zjistíme v téhle sérii, která bude mít premiéru na začátku příštího roku a také už víme, že Scarlet Witch bude mít důležitou roli ve filmu Doctor Strange in the Multiverse Madness (premiéra 24. 3. 2022).

Zdroj: Empire, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat