Chadwick Boseman měl uzavřenou smlouvu hned na další dva díly Black Panthera


Smutné. 

Tento rok bohužel ve věku pouhých 43 let zemřel Chadwick Boseman, který se nejvíce proslavil rolí T'Chally/Black Panthera v marvelovkách.

Přišlo to jako velké překvapení s ohledem na to, že Chadwick svůj boj s rakovinou tajil a nedal na sobě znát, že si prochází náročnou léčbou. Téměř nikdo tak nevěděl, že je herec nemocný a Marvel tak počítal s tím, že se objeví i ve druhém Black Pantherovi

SOUVISEJÍCÍ: T'CHALLU SI NEZAHRAJE JINÝ HEREC A POTVRZEN FILM FANTASTICKÁ ČTYŘKA

A jak vyšlo najevo, tak nejen to, herec uzavřel smlouvu i na případnou trojku. Za druhý díl měl dostat pěkných deset milionů, za trojku dokonce dvacet milionů dolarů, ovšem jak poznamenal jeho agent Michael Greene, tak Chadwickovi nešlo v první řadě o peníze, ale o to, aby natáčel něco smysluplného, co má v sobě pozitivní poselství a nutno poznamenat, že Black Panther byl v některých ohledech výjimečný, například jde o první marvelovku (trilogie Blade nebyla plně v rukou Marvelu), kde je v centru dění superhrdina tmavé pleti. 

Jak víme, druhý díl Black Panthera bude, ale bylo jasně řečeno, že se role T'Chally neujme jiný herec, identitu Black Panthera převezme někdo jiný.

Zdroj: THR, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat