Za smrt Yondua mi pořád chodí nenávistné zprávy, ale měl by zůstat mrtvý, prohlásil tvůrce Strážců Galaxie


 James Gunn si stojí za svým. 

Ve Strážcích Galaxie Vol. 2 (2017) se pro dobro ostatních obětoval Yondu (Michael Rooker). A protože to byl oblíbený antihrdina, ne všichni byli s tímhle rozhodnutím scenáristy/režiséra Jamese Gunna spokojeni:

"Vždy tu budou naštvaní fandové, ať už uděláte jakékoliv rozhodnutí. Stále dostávám nenávistné vzkazy kvůli tomu, že zemřel Yondu ve Strážcích Galaxie vol. 2 a Boltie v SUPER. A to přesto, že jejich smrt byla důležitou součástí příběhu (a jen pro informaci, dostávám MNOHEM víc vzkazů od lidí, které tyhle smrti hluboce zasáhly)."

Není tak překvapením, že si James myslí, že by Yondu neměl být oživen, o čemž se občas mluví:

"Někdy mi navrhují to, že bych mohl přivést tyhle postavy zpět a to bezva způsobem. Ale obvykle, když postava zemře a jde o smysluplnou součást příběhu, měla by tahle postava zůstat mrtvá. Takže, pokud nepůjde o flashback, tak pokud jde o mě, zůstane postava Yondua mrtvá. Jinak by to zkazilo jeho oběť."

James Gunn aktuálně pracuje na filmu The Suicide Squad pro DC (premiéra 5. 8. 2021), poté se vrátí k Marvelu kvůli Guardians of the Galaxy Vol. 3 a je jasné, že Yondu v tomhle filmu oživen nebude (nicméně se zdá, že tvůrce nevylučuje to, že by se mohl objevit ve flashbacku).

Zdroj: Twitter (I, II), Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat