K*revsky mě to naštvalo, reaguje Stephen Amell na to, že se Arrowverse mění na CWverse


 A naštvaní jsou i fandové. 

Protože DC seriálové komiksové universum na stanici The CW odstartoval seriál Arrow, začalo se mu přezdívat Arrowverse a to tak intenzivně, že mu nikdo už jinak neřekne. Ovšem, seriál Arrow v tomto roce skončil a tak se začalo mluvit o tom, že by mohlo být dané universum přejmenována a k tomu také došlo, aktuální název zní CWverse a to se mnoha fandům nelíbí. A nadšený není ani Stephen Amell, který ztvárnil hlavní roli právě v sérii Arrow:

"Možná to budou zkoušet nazývat CWverse. A to by mě k*revsky naštvalo. Myslím, že za tím stojí marketingové oddělení, upřímně se zdá, že chtějí přijít s nějakým materiálem, aniž by nějaký měli. Viděl jsem totiž, že poprvé s tím přišli na druhé straně Comic-Conu, kde měly být ukázány záběry ze seriálů, ale žádné [kvůli covid-19] neměli."

Nutno poznamenat, že je to trochu nefér, protože bez Arrowa by žádné universum možná nebylo a není tak divu, že se zlobí i diváci, kteří to dávají hlasitě vědět v online světě. Ale těžko předpokládat, že to názor stanice The CW změní.

Zdroj: Inside Of You Clips, The CW (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat