Punisher: Třetí řada bude, věří představitel hlavní role


Jon Bernthal je optimista.

Netflix původně nabídl několik seriálů, které vznikly ve spolupráci s Marvelem, kdy jedním z nich byl také Punisher. Ten se dočkal dvou řad a poté byl (stejně jako jeho kolegové) zrušen. Ale zanedlouho by měla vypršet podmínka ve smlouvě, která Marvelu zakazuje používat postavy ze seriálů od Netflixu a tak se doufá, že se alespoň některé z nich objeví na streamovací službě Disney+ (Disney je vlastníkem Marvelu) a také představitel Franka Castlea/Punishera Jon Bernthal je optimista:

SOUVISEJÍCÍ: PRÁVA NA DAREDEVILA SE BRZY VRÁTÍ MARVELU, FANDOVÉ DOUFAJÍ, ŽE SE OBJEVÍ VE SPIDER-MANOVI 3

"Myslím si, že je tu vždy naděje. Je neuvěřitelně pokorné, kolik lidí reagovalo na tuhle verzi Franka a nemohu ani popsat, co to pro mě znamená. On pro mě znamená mnoho. Je v mé krvi, v mých kostech... Uvidíme. Všechna tahle rozhodnutí se dějí v kancelářích, kam nejsme pozván [smích]. A to je v pohodě. Frank bude vždy mou součástí. Až mi zavolají, budu připraven. Udělám vše, co budu moci, abych se ujistil, že to uděláme správně, nebo to neuděláme vůbec."

Zatím bohužel nejsou žádné konkrétní zprávy, že bychom se měli další řady dočkat, ale dávalo by smysl, aby Disney+ pokračoval s ohledem na popularitu Punishera a jeho "bratrských a sesterských" sérií. 

Zdroj: CBM, Netflix/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat