Fantastická čtyřka: Pracovat na filmu bylo strašné, poznamenala představitelka Invisible Woman


 Kate Mara prozradila, že si natáčení zrovna neužila.

Film Fantastická čtyřka (2015) nebyl zrovna povedený a to říkám ještě velmi jemně. Od režiséra povedené komiksovky Kronika (2012) Joshe Tranka se očekávalo mnohem víc, ale nedočkali jsme se a zklamaní z jeho práce a přístupu nebyli jen diváci, ale očividně i herci nebo minimálně představitelka Sue Storm/Invisible Woman Kate Mara ano:

"Měla jsem strašnou zkušenosti, pokud jde o Fantastickou čtyřku. Nikdy předtím jsem o tom nemluvila. Vzala jsem si svého kolegu (Jamieho Bella, pozn. redakce), takže vůbec nelituji toho, že jsem to natočila. Ale přeji si, abych na určité věci reagovala jinak? Ano, bezesporu. Pravdou je, že mé dvě nepříjemné zkušenosti byly s mužskými režiséry. Měla jsem nepříjemné zážitky s ženskou režisérkou? Určitě. Nebyla to zrovna nejlepší zkušenost? Jistě. Ale nikdy jsem neměla pocit, 'Děje se to, protože jsem žena.' V případě mužských režisérů k tomu stoprocentně docházelo, byla to záležitost mocenské dynamiky."

Už v minulosti se vynořily zprávy, že vztah mezi Kate a Joshem nebyl zrovna ideální a údajně ji ani nechtěl obsadit s tím, že ho do toho tlačilo studio Fox. Není tak divu, že ani herečka nevzpomíná na natáčení s láskou.

Zdroj: Emmy Magazine/Collider, Fox (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat