Práva na Daredevila se brzy vrátí Marvelu, fandové tak doufají, že ho uvidíme ve Spider-Manovi 3


Možné to rozhodně je. 

Před několika lety začal Netflix budovat společně s Marvelem komiksově-seriálové universum, které odstartoval skvělý projekt Daredevil. Následovalo několik dalších sérií, ale jednu podruhé rušit a to včetně Daredevila.

Fandové ale doufali, že se marvelovské seriály z Netflixu přesunou na streamovací službu Disney+ (Marvel patří společnosti Disney), ale to se nestalo, protože to neumožňovala smlouva s Netflixem. Ovšem, podmínka, která zabraňovala Marvelu používat Daredevila a další postavy vyprší na konci listopadu a shodou okolností (nebo je to možná záměr) se aktuálně začal natáčet Spider-Man 3.

A už delší dobu se spekuluje o tom, že by se v tomto filmu měl právě Matt Murdock/Daredevil (Charlie Cox) objevit, protože po událostech na konci Spider-Man: Daleko od domova (2019) bude Peter Parker/Spider-Man (Tom Holland) právníka potřebovat a čím se živí Matt Murdock? Asi je vám jasné, kam směřuji.

Samozřejmě, nic nezaručuje, že Marvel ihned, jak to bude možné, Daredevila použije, ale rozhodně by to fandové ocenili, o tom není sporu. 

Film Spider-Man 3 bude mít premiéru 16. 12. 2021.

Zdroj: MovieWeb, Netflix/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat