Justice League: Kdy uvidíme další trailer a kolik nových záběrů bude Snyderova verze obsahovat?


 Pár zajímavostí o nové verzi očekávané komiksovky. 

Trvalo to poměrně dlouho, ale nakonec společnost Warner Bros. vyslechla volání fanoušků po sestřihu filmu Justice League (2017) od původního režiséra Zacka Snydera, který se vzdal režie kvůli rodinným záležitostem a dohled přenechal Jossu Whedonovi

Film ale nedopadl úplně nejlépe a tak diváci žádali, aby Snyder dostal šanci nabídnout svou verzi, k čemuž také dojde a to příští rok na streamovací službě HBO Max, kde bude "nová" Justice League k vidění v podobě celovečerního filmu i minisérie. 

Původně se objevily informace, že Zack nebude moci natočit nové záběry, ale bude mu dovolenou použít jen ty, které už vznikly a skončily na podlaze střižny, ovšem později vyšlo najevo, že se nějaké dodatečné scény natočí. A kolik nových záběrů vlastně ve filmu bude? 

Nejdříve je nutné zmínit, že Snyderova verze by měla mít dohromady zhruba čtyři hodiny, ovšem zdá se, že většinu budou tvořit právě záběry, které vznikly už během natáčení původní Justice League, protože pokud jde o nově vzniklé scény, tak jich zase tolik nebude. Je to patrné ze slov Snydera:

"Řeknu to, že nakonec bude použity pravděpodobně čtyři nebo pět minut dodatečných záběrů pro celý film. Ze čtyř hodin Justice League to mohou být nějaké čtyři minuty."

Což není zrovna moc. Mimochodem, už jsme měli možnost vidět jeden plnohodnotný trailer a určitě by spousta lidí ocenila další. Dočkají se a dočkají se brzy, Snyder prozradil, že se dočkáme už v úterý příštího týdne.

Zdroj: Beyond the Trailer, Warner Bros./DC Entertainment (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat