Marvel v komiksu představil děsivý tým vedený Thanosem

 

Byl součástí vize.

Není třeba pochybovat o tom, že Thanos je jedním z nejvýraznějších padouchů v marvelovském komiksovém (a ještě nedávno také ve filmovém) universu. Ale to, že rozhodně nehodlá vzdát své snahy pořádně zatopit celé galaxii bylo ukázáno v komiksové sérii Thor.

V jejím šestém díle se Thor, který se stal jednou z nejmocnějších bytostí v marvelovském universu, zaměřil na potrestání některých zloduchů včetně postavy jménem Black Winter, což je kosmická entita, která konzumuje celé vesmíry. 

Thorovi se ji podařilo porazit, ovšem Black Winter se nevzdala snadno, přestože byl na konci svých sil, ukázala Thorovi vizi, ve které byl k vidění svět pokryt mrtvými těly lidí, za čímž stál Thanos, kterému se podařilo ovládnout Thorovo kladivo Mjolnir a také Kameny nekonečna a k dispozici měl zombie armádu tvořenou postavami jako jsou Captain Marvel, Kapitán Amerika, Medusa, Spider-Man, Venom, Hulk, She-Hulk, Wolverine, X-23, Magik, Juggernaut, Ghost Rider, Sentry a několik dalších.

A pokud znáte zombie verze marvelovských postav, které se objevily už v jiných komiksových liniích, tak víte, že jsou extrémně nebezpečné. Nejen, že jim zůstaly jejich schopnosti, ale jsou to také krvelačné bestie, které žene kupředu jen jejich hlad po mase. Nicméně, Thanosovi se je podařilo ovládnout a plní jeho přání, tím pádem má k dispozici jednu z nejnebezpečnějších armád v historii Marvelu.

Naštěstí šlo pouze o vizi a jak víme, ty nejsou nevyhnutelné, ale Thor a jeho spojenci se budou muset hodně snažit, aby jí zabránili...

Zdroj: CBR, Marvel Comics (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat