Black Widow: Tajemný padouch Taskmaster bude kopírovat bojový styl Spider-Mana, Kapitána Ameriky nebo Winter Soldiera


Natasha to nebude mít snadné.

V dlouho očekávané a několikrát odložené sólovce Black Widow se hlavní hrdinka Natasha Romanoff/Black Widow (Scarlett Johansson) neutká jen s dalšími extrémně nebezpečnými cvičenkami z programu Red Room, kterým si sama prošla, ale na scénu vstoupí také tajemný padouch Taskmaster. A jak z upoutávek (a komiksů) víme, ten dokáže kopírovat bojový styl ostatních a to s velkou přesností. Bojový koordinátor James Young v knize Black Widow: The Official Movie Special Book prozradil, že Taskmaster byl nejtěžší postavou na které pracovali právě proto, že umí replikovat bojový styl ostatních:


"Taskmaster studoval Avengery, během souboje na mostě si toho můžete všimnout. Uvidíte záblesky Kapitána Ameriky, záblesky Buckyho, záblesky Iron Mana a v téhle scéně také Spider-Mana. Jak budete bojovat proti někomu, kdo ztělesňuje všechny Avengery najednou?... Můj oblíbený moment z tohoto souboje je to, když [Black Widow] snáší nakládačku, aby se dostala k vystřelovacímu háku na Taskmasterově noze."

Bez ohledu na to, že se čím dál více společností rozhoduje nečekat a uvádí své filmy na streamovacích službách (udělat to i vlastník Marvelu Disney v případě Mulan), tak Black Widow asi něco podobného nečeká a uvidíme ji až 6. 5. 2021 v kinech.


Zdroj: Black Widow: The Official Movie Special Book/CBM, Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat