Je to prostě frajer, představitel Aquamana překvapil chlapce trpícího rakovinou


Navíc má Jason Momoa další skvělý nápad, jak Dannyho potěšit. 

Někteří herci se mohou roztrhnout, aby pomohli různých charitám, potřebným lidem a ne až tak šťastným fanouškům. Často se to týká nemocných dětí, které by si hrozně přály promluvit si se svými idoly a to je případ i rakovinou trpícího chlapce Dannyho, který je velkým fandou Aquamana v podání Jasona Momoy.

Právě tenhle sympaťák se o Dannym dozvěděl a rozhodl se, že se s ním nejen spojí skrze videohovor, ale má další nápad, jak mu udělat radost:

"Takže bych chtěl jednoduše poděkovat komunitě, přátelům a rodině, kteří mě kontaktovali skrze Instagram a ukázali mi tohoto skvělého chlapce Dannyho, který si prochází chemoterapií a má rakovinu. Viděl jsem tohle video na internetu a chtěl jsem ho kontaktoval skrze FaceTime a strávit nějaký čas povídáním s ním. A pokud chcete pomoci a přečíst si víc o tomto příběhu a jeho rodině, je to v mém IG story a ODKAZ V POPISKU. Hej, @wbpictures, dejme Dannymu trojzubec Aquamana! Aloha J".

Procházet si rakovinou není žádná legrace a už vůbec ne v období Vánoc, ale Dannymu jistě udělalo radost, že si mohl promluvit s Jasonem a není sporu o tom, že by ho hodně mile překvapilo, pokud by pod stromečkem našel Aquamanův legendární trojzubec. Tak snad Warner Bros. vyslyší návrh Jasona Momoy.

Zdroj: Instagram, Warner Bros. (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat