Black Widow: Na hlavní hrdinku čeká ve filmu jeden z nejtěžších soubojů v životě


 Je to patrné ze slov koordinátora soubojů Jamese Younga. 

Chudák Natasha Romanoff/Black Widow (Scarlett Johansson). I když jde o jedinou ženskou zakládající členku Avengers, tak musela na svou sólovku čekat velmi dlouho a situaci navíc zkomplikoval covid-19, kvůli kterému došlo k několika posunutí data premiéry. Dočkat bychom se tak měli 6. 5. 2021 a zdá se, že na Black Widow čeká hodně těžký úkol, postavit se proti cvičenkám programu známého jako Red Room, který od dětství vymývá mozky mladým dívkám, ze které pak dělá chladné zabijáky. 

Pro Black Widow tak nebude snadné postavit se proti soupeřkám, které si prošly tím samým, čím ona a navíc, které dělají to, co dělají ne z vlastní vůle, ale na pokyn šéfa Red Room Dreykova (Ray Winstone). To, že to nebude mít Natasha jednoduché, poznamenal koordinátor soubojů James Young:

"Od raného věku jsou tam [Red Room] umístěny a trénovány jako vražedkyně. Co Dreykov pochopil, je to, že pokud chcete ovládnout svět, nesmíte být viděn, nechcete vystoupit a ukázat svou tvář. Dreykov používá Widows k tomu, aby vykonávaly jeho rozkazy. Využívá tyhle mladé slečny, které jsou v jádru vražedkyně. Vše, co znají, je násilí. Je pro Natashu obtížné, když se s nimi pustí do střetu. Vracíme se k: 'Tohle jsem si prožila. Vím, jaké to je." Je tak pro Natashu obtížné bojovat s ostatními Widows, protože ty ji chtějí zabít. Nikdo to nevzdá, dokud nebude mrtvá. Kvůli tomu je Natasha ve velmi obtížné situaci, protože tyhle Widows mají jediný cíl. To, co řekne šéf, to splní. Je opravdu bezva, že uvidíme to, po čem fandové volají. Ve filmu uvidíme Red Room a zjistíme, co jsou tyhle Widows zač a je tu několik Widows, z nichž je Natasha nejlepší a Dreykov ji vždy chtěl získat zpět."

Určitě bude zajímavé zjistit víc o Red Room, tak doufejme, že se premiéra znovu posouvat nebude.

Zdroj: Black Widow: The Official Movie Special Book, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat