Spider-Man 3: Ve filmu opravdu uvidíme záporáka z Amazing Spider-Man 2. Jak je to možné? To asi vysvětlí seriál WandaVision


 Nebo se o tom alespoň spekuluje. 

Zpráva o tom, že by se Jamie Foxx měl ve filmu Spider-Man 3 (premiéra 16. 12. 2021) vrátit jako Electro, což je role, kterou ztvárnil ve filmu Amazing Spider-Man 2 (2014), je poměrně čerstvá a určitě překvapivá s ohledem na to, že dané filmy nejsou oficiálně součástí jednoho universa. 

Spousta lidí se tak určitě škrábe na hlavě a řeší, jak něco takového bude vysvětleno. A možná se to dozvíme v seriálu WandaVision. Podle serveru MCU Cosmic dojde k tomu, že si Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) bude pohrávat s multivesmírem, což povede k tomu, že se protnou různá universa, kdy součástí jednoho z nich bude právě Electro.

To by nakonec nebylo překvapením, o tom, že se Scarlet Witch po smrti Visiona (Paul Bettany) psychicky zhroutí a způsobí chaos v multivesmíru, se mluví už dlouho a předpokládá se, že to sehraje velkou roli ve druhém dílu Doctora Strange (premiéra 24. 3. 2022), který ponese název Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

A samozřejmě se dá tušit, že multivesmír bude mít důležitou roli i v seriálu WandaVision, který zřejmě bude jakousi předehrou ke druhému Doctoru Strangeovi a s pomocí existence množství vesmíru by se bez problémů dal vysvětlil návrat Electra.

Jestli jsou tyhle informací pravdivé, to se dozvíme už letos, WandaVision by měl mít premiéru ještě tento rok.

Zdroj: MCU Cosmic/The Direct, Sony (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat