Jak bude vypadat záporák z epické marvelovky Eternals a obrázek k Avengers: Endgame ukazuje "tým Iron Man" mířící do akce



Komiksové střípky.

Podle dostupných informací, bude marvelovka Eternals (premiéra 4. 11. 2021) jedním z nejvelkolepějších filmů, které Marvel zatím představil. A je samozřejmě důležité nabídnout kromě epičnosti také působivé záporáky. A jak už delší dobu víme, jedním z nich by měl být Kro. 

V komiksu jde o vůdce rasy Deviantů, kteří jsou protikladem národa Eternals. Kro dokáže měnit tvar svého těla, je nesmrtelný, má rychlejší uzdravování a nadlidskou výdrž. 

A to, jak by měl ve filmu vypadat, ukazuje oficiální marvelovská hračka, takže se dá čekat, že bude vzhled figurky skutečně odpovídat tomu, co uvidíme na stříbrném plátně.

kro #eternals
V Avengers: Endgame (2019) během finální bitvy s Thanosem (Josh Brolin) spojila síly hromada postav. Vznikly různé skupiny, které se zapojily do boje a následují koncept art ukazuje "tým Iron Man", který míří do akce. Obrázky nabídl šéf marvelovského vizuálního oddělení Ryan Meinerding.


Zdroj: Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat