Deadpool: Žádné drobné, šéf Marvelu údajně hodlá nabídnout Ryanu Reynoldsovi více peněz, než jakémukoliv jinému marvelovskému herci


 Kevin Feige o herce hodně stojí.

Když Disney koupil firmu Fox, tak společně s ní získal i práva na různé postavy jako jsou X-Meni, Fantastická čtyřka nebo Deadpool. A právě v případě Deadpoola nebylo jasné, co s ním má Disney (respektive dalšího z jeho firem Marvel) v plánu. 

Přece jen, první dva díly byly mládeži nepřístupné a Marvel zatím žádnou mládeži nepřístupnou podívanou nenabídl. Spekulovalo se tak o tom, že vznikne nová odnož marvelovských filmů s vyšší přístupností, případně, že další film Deadpool bude naopak mládeži přístupný a dokonce se šuškalo o tom, že bychom se trojky v dohledné budoucnosti nemuseli dočkat. 

Ovšem, podle informací serveru The Direct se zdá, že Marvel o návrat Deadpoola hodně stojí, protože podle stránek je kreativní šéf Marvelu Kevin Feige ochoten nabídnou Ryanu Reynoldsovi sumu, která bude vyšší než plat jakéhokoliv jiného herce z Marvelovského filmového universa a to už něco znamená s ohledem na to, že Robert Downey Jr. (Iron Man) dostával šeky s desítkami a desítkami milionů dolarů. 

Konkrétní suma nebyla prozrazeno a stejně tak to, na kolik projektů by měla být smlouva uzavřena, ale pokud je to pravda, je to očividná známka toho, že Deadpoola čeká v Marvelovském filmovém universu velká budoucnost.

Zdroj: Fox (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat