Hvězda pořadu Bořiči mýtů vylepšila štít Kapitána Ameriky a Brie Larson měla hrůzu přijmout roli Captain Marvel

 


Komiksové střípky.

Adam Savage se proslavil jako jedna z hlavních hvězd oblíbeného pořadu Bořiči mýtů. V něm už ale Adam nepůsobí, nicméně se dál věnuje testování různých zajímavých teorií a předmětů. Zaměřil se například na štít Kapitána Ameriky, který je jedním z nejkultovnějších předmětů z marvelovského komiksového i filmového universa. Jak to dopadlo, to ukazuje následující video.


Když bylo oznámeno, že si Captain Marvel zahraje Brie Larson, tak nebyli všichni úplně nadšení a dali to hlasitě najevo na internetu (což je dnes běžná praxe). A když vyšel v roce 2019 film Captain Marvel, tak čelil takzvanému review bombingu, kdy se organizované skupiny snažily uměle snížit hodnocení téhle komiksovky, aby na ni nechodilo tolik lidí. To ale nevyšlo, Captain Marvel je s 1,13 miliardou dolarů jedním z nejúspěšnějších filmů v historii. Ale samozřejmě nebylo jisté, jak si projekt povede a když Brie dostala nabídku zahrát si tuhle superhrdinku, váhala, protože se prostě bála ztvárnit tak známou postavu. To herečka přiznala na svém YouTube kanálu: 

"Vzpomínám si, že mi zavolali, když jsem natáčela [film] Kong [Ostrov lebek] a vzpomínám si, že mi [můj tým] zavolal a řekl mi, 'Marvel má zájem o to, abys hrála Captain Marvel.' A já na to, 'Oh, to nemůžu udělat, cítím příliš velkou nervozitu. Tohle je na mě moc, nemyslím si, že to zvládnu,' a reagovala jsem, 'Takže jim řekněte ne.' A můj tým na to, 'Dobře, určitě.' A myslím, že to trvalo pár měsíců a řekli mi, 'Volali znovu, jsi si teda jistá?' a já na to, 'Ano, jsem prostě moc velký introvert.'

Jak ale víme, tak nakonec změnila názor, ovšem je otázkou, zda toho trochu nelituje, protože ne všechny komentáře v online světě na její adresu jsou zrovna lichotivé. Ale na to asi musí být připraven každý, kdo se pohybuje v showbyznysu.

Zdroj: YouTube, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat