Marvel údajně přehodnocuje plány na film Black Panther 2

 


Dalo se to očekávat poté, co nečekaně zemřel představitel hlavní role.

V pátek 28. 8. 2020 bohužel zemřel Chadwick Boseman poté, co prohrál boj s rakovinou. Netřeba podrobněji rozebírat, že Chadwick si získal srdce milionů fanoušků díky roli Black Panthera v Marvelovském filmovém universu a jak asi víte, tak je v přípravách druhý sólový film téhle postavy, který se měl podle všeho začít natáčet příští rok s tím, že by byl uveden v roce 2022. 

SOUVISEJÍCÍ: NEPŘEOSAZUJTE ROLI BLACK PANTHERA, ŽÁDAJÍ FANDOVÉ MARVEL

Nicméně, smrt představitele hlavní role samozřejmě změnila situaci a není jasné, co bude s očekávanou komiksovkou dál. Je tu několik možností. Film může být zrušen, případně by mohlo dojít k přeobsazení hlavní role (spousta diváků je ale striktně proti), nebo by roli Black Panthera mohl převzít někdo jiný (v komiksu to byla například sestra T'Chally, princezna Shuri). 

Nové zprávy mluví o tom, že Marvel s jeho vlastník Disney aktuálně řeší, co dál a přehodnocují své plány na film Black Panther. Ovšem, nepředpokládá se, že by byl projekt úplně odpískán, jako nejpravděpodobnější se jeví, že budou tvůrci respektovat komiks a Shuri (Letitia Wright) převezme pochodeň Black Panthera. Ať už se ale zvolí jakákoliv možnost (kromě zrušení), tak tu je šance na to, že bychom se stále mohli dočkat v roce 2022.

Zdroj: THR, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat