Nepřeobsazujte roli Black Panthera, bylo by to nechutné, myslí si fandové


Mnozí diváci nestojí o to, aby se hledal nástupce Chadwicka Bosemana.

Před pár dny a to 28. 8. 2020 bohužel zemřel ve věku pouhých 43 let herec Chadwick Boseman, který v Marvelovském filmovém universu ztvárnil Black Panthera. 

SOUVISEJÍCÍ: NEJEN HOLLYWOOD REAGUJE NA PŘEDČASNÝ ODCHOD CHADWICKA BOSEMANA

Je tak otázkou, jak to s touhle postavou bude dál. Přece jen, její sólovka byla extrémně úspěšná, sbírala jednu cenu za druhou a tržby ve výši 1,37 miliardy dolarů jsou také dostatečně pádným důvodem pro návrat Black Panthera. 

Nicméně, je otázkou, jak to udělat. Přeobsadit roli T'Chally? Vyřešit to tak, že identitu Black Panthera převezme někdo jiný (například T'Challova sestra Shuri, k čemuž došlo k v komiksu)? Nenatáčet pokračování?

Zatím není jasné, pro co se Marvel rozhodne, ale pokud jde o mnohé fandy, tak ti jsou rozhodně proti, aby byla role T'Chally přeobsazena, nestojí o to, aby se hledal nástupce Chadwicka Bosemana. 

Někteří jdou dokonce tak daleko, že volají po zrušení plánovaného druhého filmu a případné přeobsazení označují jako nechutné. 

Marvel tak bude muset být hodně opatrný v tom, jak se zachová. Ne, že by nikdy nedošlo k přeobsazení některé z marvelovských rolí (Hulk nebo War Machine jsou toho příkladem), ale tohle je trochu jiná situace, Chadwick s Marvelem neměl kreativní nebo finanční neshody, Chadwick bohužel prohrál boj s rakovinou. 

Jaký je váš názor na to, co by měl Marvel udělat?

Zdroj: Mirror, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat