Mluví se o tom, že by mohl být dříve nebo později představen nový Iron Man, ale představitel Ant-Mana si to neumí představit

 


Paul Rudd věří, že jediným Iron Manem je Robert Downey Jr.

V Avengers: Endgame (2019) dokončil Tony Stark/Iron Man (Robert Downey Jr.) svou cestu, když se obětoval pro záchranu galaxie. Ale dá se tušit, že Marvel bude minimálně zvažovat to, že roli Iron Mana převezme v budoucnu někdo jiný, ostatně, v komiksovém světě k tomu také došlo. 

Ovšem, nebude snadné "nahradit" Roberta, vlastně je mnoho těch, kteří nevěří, že je to vůbec možné a mezi nimi je i představitel Ant-Mana Paul Rudd:

"Je jedním z těch lidí, kdy je situace následující: "Kde končí herec a začíná role?' Tím chci říct, kdo jiný by mohl ztvárni Iron Mana? On je Tonym Starkem. Nedokáži si v téhle roli představit nikoho jiného."

Pokud se na situaci podíváme objektivně, tak je možné, že další herec (nebo herečka), který případně převezme roli Iron Mana, má šanci být důstojným nástupcem, úplně vyloučeno to není, ale bude to extrémně obtížné. Už jen proto, že spousta lidí budou už jen z principu proti. Je to podobné jako s Wolverinem. 

Asi by bylo ideální, tyhle postavy nechat pár let odpočívat a pak teprve začít uvažovat o jejich opětovném přivedení na plátna, co říkáte? A máte nějakého kandidáta na roli Iron Mana, který by vám vyhovoval?

Zdroj: The Ringer, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat