Tenhle komiksový herec si chce zahrát Wolverina a vůbec to není špatný nápad

 

Tahle role by mu sedla.

Hugh Jackman si s největší pravděpodobností Wolverine už nezahraje a navíc se novým vlastníkem práv na tuhle postavu stala společnosti Disney, takže se dá tušit, že dříve nebo později bude oznámen nový představitel téhle kultovní postavy.

Antony Starr jako Homelander (zdroj: Amazon Prime Video)
Diskutuje se o různých hercích, kteří by se na tuhle roli hodili a nyní se objevil další, který by do toho šel. Je jím Antony Starr, který si zahrál hlavní roli ve vynikajícím akčním seriálu Banshee a cizí mu rozhodně není ani komiksový žánr, hraje Homelandera v hitové sérii The Boys, jejichž druhá řada bude mít premiéru 4. 9. 2020:

"Je to role, kterou nebude snadné ztvárnit. Jackman na ni zanechal výraznou stoupu, že? Takže, nikdy neříkám nikdy, ale aktuálně si prostě užívám to, co dělám. Tím chci říct, abych byl upřímný, Wolverine nenosí spandex, což je pro mě záporem. Mám rád pocit upnutých kalhot... Jsem prostě rád, že dělám, co dělám a co přijde, to přijde."

Uvidíme, co přijde, zatím vůbec není jasné, jak Disney s tohle postavou naloží. Nicméně, čekání na rozhodnutí si můžete zkrátit zmíněnou druhou řadu série The Boys.

Zdroj: ScreenGeek, Marvel Comics (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat