Co byste řekli na film, ve kterém se sešli představitelé Supermana, Jedenáctky ze Stranger Things a hvězdy Hunger Games a Harryho Pottera?

 

Tady je trailer.

V poslední době streamovací služba Netflix slaví velké úspěchy také s filmy z vlastní produkce a zdá se, že má další eso v rukávu. Konkrétně je řeč o filmu Enola Holmes. Ten se zaměří na mladší sestru Sherlocka Holmese (Henry Cavill) Enolu (Millie Bobby Brown), která se rozhodne najít jejich ztracenou matku Eudorii (Helena Bonham Carter).

Aktuálně se objevil trailer, který je jasným důkazem, že film nebude potemnělou detektivkou, ale bude silně říznutý komediálními prvky, které naštěstí nebudou o nemotorných pádech a podobných laciných vtípcích, ale spíše půjde o slovní humor a občasné absurdní situace s tím, že dění bude zpestřeno promluvami hlavní hrdinky přímo do kamery. 

Upoutávka má svižný spád, nabízí pár  úsměvných momentů, ale její nejsilnější stránkou je bezesporu obsazení. Kromě zmíněných hvězd se dočkáme také Sama Clafina (Hunger Games) jako Mycrofta Holmese nebo třeba Fiony Shaw, která si společně s Helenou Bonham Carter zahrála v sérii filmů Harry Potter.

Datum premiéry je naplánována na 23. 3. 2020.

 

Zdroj: Netflix (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat