The Suicide Squad: Idris Elba ztvární postavu, která málem zavraždila Supermana

 

Žádný šluňák to není.

Na víkendové akci DC FanDome byly nabídnuty také upoutávky na očekávanou komiksovku The Suicide Squad (premiéra 5. 8. 2021) s tím, že jedno z videí odhalilo, kterých postav se dočkáme.

Například Idris Elba (který si měl původně zahrát Deathshota, ale nakonec se režiséra/scenárista James Gunn rozhodl, že tomu bude jinak, aby byla připravena půda pro návrat Willa Smitha) dostal na starosti postavu jménem Bloodsport.

SOUVISEJÍCÍ: DVĚ PARÁDNÍ UPOUTÁVKY NA THE SUICIDE SQUAD

V komiksech najdete tři nositele tohoto jména, ve filmu bude k vidění první, jejíž civilní jméno je Robert DuBois. Jde o muže, který se psychicky zhroutil poté, co zjistil, že jeho bratr narukoval místo něj do války ve Vietnamu, což vedlo k jeho zmrzačení. 

Roberta přesvědčil jeden z lidí Lexe Luthora, že je Superman nepřítelem, ten tak přijal jméno Bloodsport, dostal k dispozici špičkovou technologii včetně kulek z kryptonitu a začal vraždit lidi v Metropolis a dokonce zranil Supermana. Nakonec ale skončil v psychiatrické léčebně.

A během DC FanDome bylo naznačeno, že tahle zápletka bude součástí i filmu The Suicide Squad. Bloodsport bude ve vězení za pokus o vraždu Supermana, nicméně není jasné, zda toho bude divák přímo svědkem, nebo to bude jen zmíněno. I když bylo by fajn vidět podobný flashback, kdy Bloodshot stojí proti Muži z oceli.

Zdroj: CBM, Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat