Justice League: Whedonova verze byla pro děti, Snyderova bude pro dospělé

 Naznačil to právě Zack Snyder.

O víkendu jsme se dočkali první pořádné ochutnávky ze Zack Snyder's Justice League, která bude mít premiéru příští rok na streamovací službě HBO Max. A dá se tušit, že film bude výrazně odlišný od toho, který jsme viděli v roce 2017 a na jehož dokončení dohlédl Joss Whedon poté, co se Zack Snyder vzdal režie kvůli situaci v rodině. 

Nicméně, Snyder dostal šanci nabídnout i svou vizi a naznačil, že ta bude dospělejší, než Whedonova. Alespoň se to zdá ze slov Snydera, kterými reagoval na komentář novináře Scotta Mendelsona, který se ptal na to, co vlastně od filmu očekávat:

"Řekl jste, že jste si užil verzi Justice League pro kina, stejně tak jako si užíváte nedělní ranní animované seriály... No, tohle bylo vytvořeno pro dospělé, takže nejste cílovou skupinou..."

Kromě toho si Zack rýpl do novináře, protože podle něj reagoval na uniklý teaser. Ze stylu, jakým Snyder reagoval, je patrné, že není velkým fandou Scotta Mendelsona (který naznačil, že by Snyderova Justice League mohla být překvapivě podobná té původní). 

Nicméně to vypadá, že zatímco Whedon údajně dostal od Warner Bros. za úkol přiblížit Justice League Avengers (jinak řečeno, přidat na humoru a uvolněné atmosféře), tak Snyder bude sázet na víc dospělé pojetí.

Zdroj: Twitter, Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat