Strážci Galaxie Vol. 3 mít zpoždění nebudou, marvelovské seriály jako Falcon & Winter Soldier a WandaVision zřejmě ano

Komiksové střípky.

Pandemie covid-19 v USA stále intenzivně řádí a tak se samozřejmě řeší to, jak moc to poznamená chystané filmy a seriály. Hodně se mluví o marvelovských projektech a ve spojení s nimi se objevily dvě zprávy. Jak už to tak bývá, jedna je dobrá a jedna špatná. 

Začneme tou špatnou, která asi není velkým překvapením, šušká se o tom už déle. Zdá se, že nejbližší plánované marvelovské seriály pro streamovací službu Disney+ budou mít zpoždění. 

Asi nebylo moc lidí, kteří věřili tomu, že se Falcon & Winter Soldier opravdu objeví letos v srpnu a zřejmě se nemýlili. Podle jednoho ze šéfů společnosti Disney Boba Chapeka je nutná ještě náročná postprodukce a to asi není něco, co se dá stihnout za pár dnů. 

S největší pravděpodobností tak Falcon & Winter Soldier a WandaVision budou mít zpoždění, ale zatím není jasné, jak velké. 

Naopak, Strážci Galaxie Vol. 3 se podle všeho začnou natáčet podle plánu. Alespoň to tak vypadá podle vyjádření režiséra/scenáristy Jamese Gunna:

"Mohu potvrdit, že plány na to, kdy se začne natáčet a dojde k premiéře se za poslední rok a půl nezměnily. Všechny dohady, které tvrdí něco jiného, jsou chybné. Díky za pozornost."

Nicméně, je na místě upozornit, že neznáme datum premiéry, takže i kdyby se změnilo, tak to stejně nepoznáme.



Zdroj: CBM, Twitter, Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat