Představitel Deadpoola dostal otázku, kdy se objeví v marvelovkách a akcí natřískaná upoutávka na Nové mutanty

Komiksové střípky.

První dva filmy Deadpool vznikly pod hlavičkou společnosti Fox s tím, že Marvel vypomohl s produkcí, ale plnou kontrolu nad projekty neměl. Minulý rok se ale Fox stal součástí společnosti Disney a tím pádem je Deadpool plně pod dohledem Marvelu, ovšem není jasné, jak s ním tato firma naloží s ohledem na to, že Marvel se zatím nesoustředil na mládeži nepřístupné filmy. 


Bylo tu tak několik možností, kdy ne všechny byly zrovna potěšující. Spekulovalo se o tom, že by třetí díl měl nižší přístupnost (což ale údajně Marvel v plánu nemá), případně rebootu/remake (opět s nižší přístupností), nebo to, že by Marvel založil odnož filmů, které by byly pro dospělé publikum. 

Zatím to ale vypadá, že pro Marvel není Deadpool prioritou a moc nadějí neposkytuje ani vyjádření představitele Deadpoola Ryana Reynoldse, který na otázku, jak to vypadá s tím, že by se Deadpool setkal například s Avengers, reagoval:

"Nevím. Očividně, vše má teď pauzu."

Ale i kdyby nemělo, tak se šušká o tom, že zatím se Marvel do natáčení trojky nežene, což je škoda, první dva filmy byly zábavné a také velmi výdělečné, takže není moc důvodů, proč nedal pokračování zelenou.

Určitá nejistota vládne i kolem x-menovky Noví mutanti, která vznikla pod hlavičkou Foxu, ale nyní má její distribuci na starosti Disney. A sice se oficiálně dál počítá s tím, že by měl mít film premiéru na konci srpna, ale faktem je, že moc lidí nevěří, že k tomu dojde a buďto se očekává další odsun nebo to, že komiksovka poputuje rovnou na streamovací služby. Ale ať to dopadne jakkoliv, je se na co těšit, což ukazuje nový TV spot.

Zdroj: Fast Company
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat