Disney kašle na čekání, svůj velkofilm bude rovnou streamovat (a za zhlédnutí si pořádně zaplatíte). Čeká to i Black Widow?

Disney se rozhodl pro krok, o kterém se spekulovalo. 

Velkofilm Mulan se dočkal několika odkladů kvůli pandemii covid-19 a protože se nezdá, že ta by měla v USA v dohledné době skončit, Disney se rozhodl k nepřekvapivému kroku a to, že film nakonec nepoputuje do amerických kin, ale rovnou na streamovací službu Disney+, kde bude k dispozici od 4. 9. 2020.

Nicméně s ohledem na to, že film vyšel na 200 milionů dolarů chce samozřejmě Disney udělat vše pro to, aby se Mulan stala výdělečnou, takže žádá 29,99 dolarů za její zhlédnutí a to je velmi vysoká částka. 

Nestačí mít tedy předplacenou službu Disney+, ještě musíte zaplatit skoro třicet dolarů za možnost si Mulan pustit (jen pro informaci, v zemích, kde není Disney+ k dispozici, bude Mulan k vidění v kinech).

Malou útěchou budiž to, že Mulan vám bude k dispozici celou dobu, kdy si budete platit předplatné, tedy, neplatíte za jednorázové zhlédnutí, ale i tak je částka 30 dolarů hodně odvážná a spousta lidí se proti ní na internetu ohradila. 

A stejně tak se spousta lidí ozvala s tím, že by chtěli, aby na Disney+ měla premiéru i očekávaná komiksovka Black Widow, která má naplánovanou premiéru na 5. 11. 2020, ale těžko říct, jestli to vyjde. 

Ovšem, nezdá se, že by zatím měla firma Disney v plánu nabídnout Black Widow rovnou na streamovací platformě. Jeden ze šéfů společnosti Disney Bob Chapek prohlásil, že premiéra Mulan na Disney+ je jednorázovou záležitostí a ne nový obchodní model, takže to vypadá, že v případě Black Widow se s něčím takovým nepočítá.


Zdroj: CBM (I, II), Insider, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat