Dvě parádní upoutávky na x-menovku Noví mutanti a další důvod, proč si myslet, že to má streamovací služba DC Universe spočítané

Komiksové střípky.

Stále platí, že bychom se 27. 8. 2020 (i když nebylo by překvapením, pokud by došlo k dalšímu odložení nebo uvedení rovnou na streamovacích službách) měli dočkat premiéry dlouho odkládané poslední x-menovské podívané, která vznikla předtím, než se společnost Fox stala součástí Disneyho. Řeč je o Nových mutantech a čím víc materiálů se objevuje, tím lákavěji film vypadá. To platí i pro dvě nové videoochutnávky, které si nyní můžete pustit.

 

To, že to se streamovací službou DC Universe nevypadá nejlépe se šušká už delší dobu. Ostatně, nedávno přestalo být nabízeno roční předplatné a je možné si předplatit DC Universe pouze na měsíc dopředu. A teď vyšla najevo další informace, která nevlévá optimismus do žil. 

Seriály, které měly původně v názvu "DC Universe" (například DC Universe's Titans) mění název a zůstalo pouze DC (tedy DC's Titans). Nicméně, neznamená to, že seriály z DC Universe nebudou pokračovat, už teď se objevují na jiných platformách (například na HBO Max nebo na stanici The CW).

Zdroj: CBM, Fox (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat