Tvůrci chtěli v Avengers: Endgame větší prostor pro jednoho záporáka, ale nevyšlo to

Kterého?

Bratři Russoové jsou marvelovských fandům velmi známí, měli na starosti poslední dva filmy Captain America a zatím poslední dva díly ze série Avengers. A právě tohle duo chtělo v Avengers: Engame (2019) mít jednu postavu, která se objevila už v Avengers: Infinity War (2018), kde zemřela. 

Zdroj: Marvel Studios
Řeč je o jediné ženské člence Black Order Proximě Midnight. Ta v Infinity War neskončila zrovna nejlépe, ale díky cestování v čase se objevila i v Avengers: Endgame, ale měla jen epizodní roli a nedočkala se žádných dialogů. Nicméně tomu mělo být jinak, ovšem herečka Carrie Coon, která Proximě propůjčovala hlas v Infinity War, měla jiné pracovní závazky a tak nakonec dostala Thanosova adoptivní dcera jen minimum prostoru a ztvárnila ji pouze Monique Ganderton, která jí poskytla své pohyby.

Je to ale i tak zajímavá informace, protože by nebylo špatné zjistit, co vlastně tvůrci pro Proximu připravovali. Mezi námi, v Infinity War nakonec Black Order sehrál poměrně malou roli a v Endgame ještě menší, ale očividně minimálně v případě Proximy tomu mělo být jinak. Jak? To možná filmaři časem odhalí, nebo to možná zůstane navždy ukryto v marvelovských archivech.

Zdroj: EW, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat