Jak to bylo s "falešnou" fotkou z Iron Mana 3? A video ukazuje vývoj brnění Iron Mana

Něco o oblíbeném marvelovském hrdinovi.

Iron Man (Robert Downey Jr.) je hrdinou, jehož film v roce 2008 odstartoval Marvelovské filmové universum a to velmi úspěšně. Nebylo tak asi třeba, aby tvůrci v případě třetího filmu Iron Man (2013) zahájili monumentální reklamní kampaň s ohledem na to, že v dané době šlo už o velmi proslulou značku. Přesto ale vsadili na zajímavou propagační metodu a to "nechtěné" zveřejnění fotky z natáčení filmu, se kterou to ale bylo trošku jinak, než se původně zdálo.

Rozpovídal se o tom Chris Fenton, bývalý šéf čínské společnosti DMG Entertainment Motion Picture Group, která s Marvelem spolupracuje právě od filmu Iron Man 3 s cílem více oslovit publikum v Číně. 

Právě Fenton pomohl vyfotit snímek, který sice vznikl na place Iron Mana 3, ale nepocházel ze samotného natáčení. A právě tenhle snímek se "náhodou" dostal do médií:

"Na konci natáčecího dnes jsme vyfotili fotku a nechali ji uniknout pro tisk. Byl na ní Wang (Xueqi Wang, herec, který ztvárnil ve filmu doktora Wu, pozn. redakce), Iron Man, tedy minimálně od pasu nahoru a starověká čínská brána. Aby to vypadalo jako záběr z natáčení, přidali jsme do horní části snímku jednu z kamer..."

Snaha, aby se zdálo, že daný snímek omylem unikl na internet se vyplatila, protože vyvolala velký poprask, ale jak se později ukázalo, byl to aranžovaný snímek, který měl generovat zájem, což se povedlo a to bez ohledu na to, že v brnění Iron Mana se neskrýval Robert Downey Jr., který v dané době nebyl vůbec na natáčení.

Kromě toho si můžete pustit video, které ukazuje evoluci Iron Manových brnění v Marvelovském filmovém universu.

Zdroj: BleedingCool, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat